Standardizacija in akreditacija v procesih zagotavljanja korporativne varnosti

Srečanje je namenjeno uveljavljanju procesov standardizacije in akreditacije na področje celovitega zagotavljanja korporacijske varnosti. Standardizacija procesov in akreditacija izpolnjevanja vseh potrebnih zahtev, sta dve zelo pomembni orodji vodstvenim strukturam in varnostnim managerjem v organizacijah, ki k obvladovanju tveganj pristopajo sistemsko in načrtno.

Pomembni datumi:

05. november 2010 - Rok za uveljavljanje popusta za zgodnje prijave.

15. november 2010 - Zadnji možen rok za prijavo na strokovni posvet.

14. november 2010 - Končni program in podrobne informacije o konferenci. Po e-pošti.

16. november 2010 - Zadnji rok za plačilo kotizacije udeležencev na strokovnem posvetu.

16. november 2010 - Strokovni posvet.


Pokroviteljstvo

Vabimo vas, da se nam pridružite kot pokrovitelj strokovnega posveta s področja »Standardizacija in akreditacija v procesih zagotavljanja korporativne varnosti«. Glede na vse večji pomen, obiskanost in strokovnost strokovnega posveta ter  udeležbo vrhunskih strokovnjakov in odločevalcev v javnem in zasebnem okolju, je to lahko za vas odlična poslovna priložnost.

Za vas smo pripravili širok spekter različnih paketov za pokrovitelje. V kolikor vas zanima tovrstno sodelovanje ali pa želite dodatne informacije, nam pišite na elektronski naslov: info@ics-institut.si ali miran.vrsec@ics-institut.si ali pokličite mag. Miran Vršec, direktor ICS-Ljubljana na tel št. 041 639-556.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V REDU
Cookies help us deliver our services. By using our services you agree to our use of cookies.
OK