Delavnica

»KRIZNO UPRAVLJANJE V KORPORACIJAH -

V VSAKI KRIZNI SITUACIJI SO TUDI PRILOŽNOSTI«

3. junij 2015 od 9.00 do 14.00 ure, Ljubljana

podvrsic2

PREDAVATELJ - gospod Andrej PODVRŠIČ, vrhunski strokovnjak na področju managementa korporativne varnosti, je diplomant FBIja in ponosni lastnik mnogih mednarodnih izobraževalnih diplom in priznanj, nekdanji direktor slovenske policije, zadnja leta pa direktor korporativne varnosti za področje Evrope, Bližnjega Vzhoda in Afrike pri podjetju DuPont de Nemours International Sarl, ki deluje na 90 trgih in po celem svetu zaposluje prek 80.000 ljudi.


V dinamičnem okolju poslovanja so krize, ki nastajajo zaradi različnih dejavnikov, postale del našega vsakdana. Če želimo biti učinkoviti in konkurenčni moramo biti sposobni naše organizacije voditi v smeri ustrezne prožnosti odzivanja na krizne dogodke. Učinkoviti modeli celovitih pristopov do obvladovanja tveganj so nujni za neprekinjeno poslovanje naših organizacij. V kolikor ste postavljeni pred dileme in vprašanja povezana s naslednjim:

  • Kako prepoznati tveganja in dejavnike, ki vodijo v krizo?
  • Kakšne pristope in modele uporabiti, da bomo na pojav krize ustrezno pripravljeni?
  • Kako se naj lotimo upravljanja in obvladovanja kriznih situacij?
  • Kako postaviti ustrezno organizacijsko strukturo na področju strateškega managementa in korporativne varnosti za delovanje učinkovitega sistema odzivanja na krizna stanja?
  • Kakšne so primerjalne prakse v neposrednih okoljih mednarodnih korporacij, ki delujejo v globalnem okolju?
  • Kako učinkovito upravljanje s krizno situacijo spremeniti v svojo konkurenčno prednost in poslovno priložnost?
  • Kako teoretična znanja nadgraditi z neposrednimi praktičnimi primeri, kjer aktivno sodelujem v reševanju “case study”?

Če potrebujete nova znanja in odgovore na zgoraj zastavljena vprašanja je delavnica z naslovom Krizno upravljanje - v vsaki situaciji so tudi priložnosti” pravo mesto za vas, da se nam pridružite! 

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V REDU
Cookies help us deliver our services. By using our services you agree to our use of cookies.
OK