Predsednik Detektivske zbornice Republike Slovenije predaval članom Slovenskega združenja korporativne varnosti

 

Člani Združenja korporativne varnosti so se 08. maja 2012 zbrali na rednem majskem srečanju v M hotelu. Tokrat je članom združenja predaval g. Mitja Klavora, predsednik Detektivske zbornice Republike Slovenije. V svoji predstavitvi je posebej poudaril poslanstvo in obseg detektivske dejavnosti, pravno ureditev v Republiki Sloveniji in primerljivim državam v mednarodnem okolju ter nakazal kje se detektivska dejavnost vključuje v področje korporativne varnosti in celovitega obvladovanja tveganj. V dinamični razpravi je bilo odprto nekaj aktualnih problemov in dilem, nakazane pa so bile tudi določene rešitve, ki jih pripravlja Detektivska zbornica Republike Slovenije v obliki predlogov posameznih zakonskih sprememb in dopolnil na področju detektivske dejavnosti. Posebej pomembno vlogo imajo v tem procesu tudi naročniki, ki s svojimi zahtevami in pričakovanji silijo zakonodajalca k sprejemu takih zakonskih podlag, ki bodo omogočali detektivski dejavnosti, kot regulirani gospodarski dejavnosti, učinkovitejši razvoj in višjo kvaliteto storitev.

V zahvalo je doc. dr. Denis Čaleta, predsednik Slovenskega združenja korporativne varnosti g. Klavori predal najnovejšo knjigo ICS z naslovom "Corporate security in dynamic global environment - challenges and risks" s posvetilom.  

V združenje je bil svečano sprejet g. Miran Skobe, kateremu je predsednik združenja predal člansko izkaznico s poudarkom  na spoštovanju geslel Slovenskega združenja korporativne varnosti »Ustvarjamo vezi, ki bogatijo ter tako gradimo pot do uspeha!« in »Ab uno disce omnes (po enem spoznaj vse)«. 

Foto galerija:

 

 

 

 

 

 

 

 

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V REDU
Cookies help us deliver our services. By using our services you agree to our use of cookies.
OK