Obvestilo o novembrskem srečanju članov Slovenskega združenja korporativne varnosti

 

Obveščamo vas, da bomo v okviru našega novembrskega srečanja članov Slovenskega združenja korporativne varnosti obiskali Kontrolo zračnega prometa Slovenije na Brniku. Gre za zelo pomemben del kritične infrastrukture na področju nadzora zračnega prometa v Republiki Sloveniji.

 

Srečanje bo potekalo v torek 11. novembra 2014 od 17.00 do 19.00 ure z ogledom objekta, zmogljivosti in procesov v Kontroli zračnega prometa Slovenije. Naša gostitelja bosta tokrat dr. Franc Željko Županič, direktor Kontrole zračnega prometa Slovenije in g. Matjaž Peklaj, njihov predstavnik v korporativnem članstvu Slovenskega združenja korporativne varnosti.

 

Zbor članov je 16.50 na parkirišču pred novo zgradbo Kontrole zračnega prometa Slovenije na naslovu Zgornji Brnik 130n, 4210 Brnik Aerodrom. Prosim vas, da zaradi lažje organizacije srečanja najkasneje do 7. novembra 2014 potrdite svojo prisotnost (oz. odsotnost) Aljoši na tel. št. 031 312-819 ali na e-naslov aljosa.kan@ics-institut.si.

 

Izkoristimo to edinstveno priložnost in si od bližje oglejmo kako v realnosti poteka nadzor zračnega prometa v Sloveniji!

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V REDU
Cookies help us deliver our services. By using our services you agree to our use of cookies.
OK