Uspešno zaključena delavnica z naslovom »Krizno upravljanje v korporacijah - v vsaki krizni situaciji so tudi priložnosti«

 

Inštitut za korporativne varnostne študije je v sodelovanju s Slovenskim združenjem za korporativno varnost v sredo 3. junija 2015 uspešno izvedel strokovno delavnico z naslovom »Krizno upravljanje v korporacijah - v vsaki krizni situaciji so tudi priložnosti«. Dogodek se je odvil v prijetnem vzdušju  konferenčne dvorane hotela Austria Trend v Ljubljani.

 

Strokovna delavnica,  ki sta jo vodila g. Andrej Podvršič, DuPont de Nemours International Sarl in dr. Denis Čaleta, Inštitut za korporativno varnostne študije, je bila razdeljena v dva dela. V prvem delu nam je direktor korporativne varnosti v mednarodni korporaciji DuPont predstavil modele oz prijeme, ki jih ta mednarodna korporacija izvaja ob kriznih situacijah. Tako smo lahko slišali izzive današnjega okolja (24/7) z opredelitvijo neposrednih primerov, si pogledali kako prepoznati probleme in jih uspešno rešiti pred eskalacijo v krizo ter korporativni model kriznega upravljanja. Ob koncu prvega dela so bili podani predlogi, kako zboljšati krizno upravljanje oz. pripravljenost na odzivanje in povečanje konkurenčne prednosti. Celotna obravnava vsebine je bila usmerjena v dejstvo, da živimo v dinamičnem okolju, kjer so krize stalnica. Zaradi navedenega je učinkovito obvladovanje kriz lahko tudi priložnost in predstavlja konkurenčno prednost za organizacije, ki so na to ustrezno pripravljene.

 

V drugem delu pa se je delo nadaljevalo v dveh skupinah, kjer so udeleženci pomerili v »REAL CASE SCENARIO«  oz. reševali zastavljen problem. Skozi analizo izvedenih ukrepov na podan realni primer krize v organizaciji so udeleženci konfrotirali svoje poglede in predvsem izmenjevali dobre prakse ter izkušnje iz njihovih neposrednih delovnih okolij. Ravno ta pristop pa predstavlja izredno dodano vrednost dogodka in udeležence opremlja z neprecenljivimi novimi spoznanji, ki jih bodo s pridom uporabili pri svojem nadaljnjem delovanju.

Delavnico bomo zaradi velikega zanimanja in omejenega števila mest ponovili v jesenskem obdobju.

Fotogalerija

 

dsc_1371     dsc_1381

dsc_1388     dsc_1382     

dsc_1391     dsc_1393

dsc_1398     dsc_1396

dsc_1402     dsc_1403

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V REDU
Cookies help us deliver our services. By using our services you agree to our use of cookies.
OK