Obvestilo o izvedenemu aprilskem srečanju članov Slovenskega združenja korporative varnosti

Člani Združenja korporativne varnosti smo se 12. aprila 2011 udeležili rednega aprilskega srečanja, ki ga je tokrat gostil g. Marjan Bračun iz  Holdinga Slovenskih elektrarn (HSE). Naš član kolega Bračun nam je zelo podrobno prikazal organizacijo celotnega sistema delovanja HSE in verige Dravskih elektrarn ter njihovo umestitev v celoten elektro-energetski sistem Republike Slovenije. V okviru tega smo si po uvodni predstavitvi HSE in Dravskih elektrarn ogledali še centra vodenja obeh inštitucij ter se podrobneje seznanili s varnostno-nadzornim centrom preko katerega nadzirajo in obvladujejo varnostne dogodke na lokacijah celotnega kompleksa oz. verige Dravskih elektrarn.

V tem trenutku izkoriščamo to priložnost, da se še enkrat zahvalimo g. Marjanu Bračunu za topel sprejem in profesionalno izvedbo prikazanih aktivnosti. V zahvalo smo kolegu Marjanu predali posebno plaketo z vgraviranim simbolom združenja in gesli Slovenskega združenja korporativne varnosti »Ustvarjamo vezi, ki bogatijo ter tako gradimo pot do uspeha!« in »Ab uno disce omnes (po enem spoznaj vse)«. Kolegom iz Dravskih elektrarn pa smo v zahvalo predali vabilo za korporativno članstvo v našem združenju.

Ob sproščeni razpravi smo se razšli v pričakovanju našega naslednjega srečanja, ki ga bomo organizirali na naši matični lokaciji v M hotelu.

                                                                                                            Doc.dr. Denis Čaleta, l.r.

                                                                                                    Predsednik Slovenskega združenja

                                                                                                             korporativne varnosti 

Foto galerija:

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V REDU
Cookies help us deliver our services. By using our services you agree to our use of cookies.
OK