Pristojnim institucijam posredovani zaključki razprave okrogle mize s področja stečajnih postopkov organizacij, ki upravljajo kritično infrastrukturo

 

Vsem pristojnim instutucijam in poslanskim skupinam v Državnem zboru Republike Slovenije so bili posredovani težiščni zaključki razprave, ki je bila izvedena v okviru okrogle mize z naslovom "Kritična infrastruktura in dileme, ki jih prinašajo stečajni postopki". Dogodek je potekal v Državnem svetu Republike Slovenije v organizaciji Instituta za korporativne varnostne študije, ICS-Ljubljana in Slovenskim združenjem za korporativno varnost.

Verjamemo, da bodo omenjene ugotovitve pripomogle k pomenu in razumevanju potrebe ureditve postopka stečajnih postopkov, predvsem kadar se v stečajnem postopku znajde organizacije katera upravlja s kritično infrastrukturo. Republika Slovenija mora imeti ustrezne vzvode zagotoviti svoje strateške interese, ki bodo zagotovili neprekinjenost delovanja tiste infrastrukture, ki je nujno potrebna za normalno delovanje širše družbene skupnosti.

 

Podrobneje si o zapisu povzetkov lahko preberete  

 

Povezava do obvestila o izvedenem dogodku  

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V REDU
Cookies help us deliver our services. By using our services you agree to our use of cookies.
OK