ICS-Ljubljana tradicionalno prisoten na Dnevu zasebnega varovanja

 

Predstavniki ICS-Ljubljana so tradicionalno prisotni na Dnevu zasebne varnosti, kjer s svojimi spoznanji pomembno prispevajo k dvigovanju kvalitete delovanja subjektov zasebne varnosti. Tokrat je dr. Denis Čaleta predstavil predavanje z naslovom "Ekstremizem in radikalizacija dva varnostna dejavnika, ki bosta v prihodnje pomembno vplivala na delovanje zasebne varnosti". Udeležence je obvestil tudi o delujočem ERASMUS projektu z naslovom "Safety and diversity in Europe - efficient training modules for prevention of extremism by trainees and staff of private security services in Europe", ki ga s partnerskimi organizacijami iz 7. držav izvaja ICS-Ljubljana.

Na omenjenem dogodku je svoje poglede in izkušnje predstavil tudi g. Ingo Pasch Wallersberg, ki je član Slovenskega združenja za korporativno varnost. Naslov njegovega prispevka je bil "Monopol države na področju zagotavljanja nacionalne varnosti - v kakšnem obsegu in do kdaj še?"

Fotogalerija

 

IMG_5501   IMG_5505

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V REDU
Cookies help us deliver our services. By using our services you agree to our use of cookies.
OK