Uspešno končana konferenca Dnevi korporativne varnosti

 

Dnevi korporativne varnosti utrdili sloves najpomembnejšega dogodka s področja korporativne varnosti v celotni regiji. To dokazuje več dejavnikov od pomembnih gostov gospodarskega in javnega življenja na sami otvoritveni slovesnosti, število zadovoljnih udeležencev, ki je letos preseglo številko 200, cel niz odmevnih tem, ki so nam jih predstavili vrhunski predavatelji iz Slovenije in tujine in ne nazadnje prikaz celega niza najnovejših tehnoloških rešitev, katere so na konferenci predstavljali različni razstavljavci.

Skozi razpravo med strokovnjaki je bilo zaznati posamezne nove trende na področju celovitega zagotavljanja korporativne varnosti. Kako pomemben postaja proces obvladovanja tveganj kaže tudi podatek o udeleženosti predstavnikov strateškega managementa skozi celoten program konference Dnevi korporativne varnosti 2017.

Vedno močnejši medijski in strokovni odziv pa vsekakor vzpodbuja nagrada »Slovenian Grand Security Award«, ki jo Institut za korporativne varnostne študije vsako leto podeljuje najboljšim v svojih kategorijah. Predsednik organizacijskega odbora konference dr. Denis Čaleta je v otvoritvenem nagovoru poudaril, »da gre v primeru nagrajencev za svetilnike odličnosti, ki se jih bomo trudili slediti tudi vsi ostali«.

V okviru dogodka je bil podpisan tudi zelo pomemben sporazum o sodelovanju med Slovenskim združenjem za korporativno varnost in Asociacijo za korporativno varnost iz Makedonije.

Cel niz dogodkov skozi konferenčni program je tudi tokrat omogočil tkanje novih strokovnih poznanstev, izmenjavo novih izkušenj in seveda strokovne afirmacije posameznih strokovnjakov ter ponudnikov varnostnih rešitev. Letošnja rdeča nit je bila vsekakor povezana z zaščito kritične infrastrukture in osnutkom zakona, ki se v tem trenutku nahaja v zakonodajnem postopku sprejemanja.

Vsi tisti, ki ste pripravljeni vlagati v svoje znanje in potrebujete rešitve za celovito obvladovanje varnostnih tveganj vam kličemo nasvidenje na tradicionalnih »Dnevih korporativne varnosti 2018«.

Fotogalerija

 

ICS-73  ICS-83

ICS-77  ICS-87

ICS-96  ICS-101

ICS-54   

ICS-106  ICS-205

ICS-166  ICS-160

ICS-193  ICS-229

 ICS-207 

ICS-245  ICS-257

ICS-247  ICS-248

ICS-255  ICS-243

ICS-259  ICS-273

DSC_0940

ICS-284  ICS-292

ICS-298  ICS-238  

ICS-236  ICS-74

ICS-57

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V REDU
Cookies help us deliver our services. By using our services you agree to our use of cookies.
OK