Gasilska zveza Slovenije gostila septembrsko srečanje članov Slovenskega združenja korporativne varnosti

 

Tokratno srečanje članov Slovenskega združenja korporativne varnosti je gostila Gasilska zveza Slovenije, ki je tudi korporacijski član združenja. Uvodoma sta udeležence pozdravila izr. prof. dr. Denis Čaleta, predsednik Slovenskega združenja korporativne varnosti in Franci Petek, poveljnik Gasilske zveze Slovenije,

Poveljnik Franci Petek je predstavil organiziranost in delovanje Gasilske zveze Slovenije ter seznanil prisotne s perečo problematiko. V nadaljevanju so se prisotni seznanili z analizami zadnjih velikih industrijskih požarov ter pomanjkljivostmi in splošnim stanjem sistema požarnega varstva večjih industrijskih objektov v naši državi. Požar skladišča nevarnih odpadkov v podjetju Kemis je predstavil Benjamin Svenšek, poveljnik Gasilske zveze Vrhnika, požar v obratu družbe Ekosistemi v Zalogu pri Novem mestu pa Gregor Blažič, direktor-poveljnik Gasilsko reševalnega centra Novo mesto.

Pred formalnim zaključkom srečanja se je predsednik Slovenskega združenja korporativne varnosti zahvalil Gasilski zvezi Slovenije, da je bila gostiteljica jesenskega srečanja in ji izročil plaketo, ki simbolizira temelje in poslanstvo združenja z vgraviranimi izreki »Ustvarjamo vezi, ki bogatijo in tako gradimo pot do uspeha!« ter »Ab uno dice omnes (Po enem spoznaj vse).  V imenu Gasilske zveze Slovenije je plaketo sprejel njen poveljnik Franci Petek.

Naslednje srečanje združenja je načrtovano v mesecu oktobru, ko nas bo gostilo podjetje Cetis d.d., ki je tudi korporacijski član združenja.

Fotogalerija

 

DSC_0075   DSC_0074

DSC_0076   DSC_0077

DSC_0078   DSC_0079

DSC_0080   DSC_0081

DSC_0083   DSC_0086

DSC_0088   DSC_0091

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V REDU
Cookies help us deliver our services. By using our services you agree to our use of cookies.
OK