Člani Slovenskega združenja korporativne varnosti na obisku v Slovenskih železnicah

 

Člani Slovenskega združenja za korporativno varnost so v okviru rednega mesečnega srečanja obiskali Slovenske železnice.

Srečanje je odprl predsednik združenja dr. Denis Čaleta, ki se je v uvodu zahvalil gostiteljem za povabilo in možnost seznanitve z enim od kompleksnejših sistemov v okviru transportne kritične infrastrukture.

V uvodu so predstavniki Slovenskih železnic predstavili organiziranost Slovenskih železnic ter posebej izpostavili tiste dele koncerna, ki so še posebej pomembni z vidika neprekinjenosti delovanja in zagotavljanja varnosti osnovnih poslovnih procesov ter potnikov. V nadaljevanju so si imeli člani združenja možnost ogledati več prometno-nadzornih zmogljivosti, ki so razmeščene v operativnih centrih. Podrobneje so se seznanili z njihovo vlogo na strateškem nacionalnem in operativnem regijskem nivoju. Izredno pomembna spoznanja in izkušnje zagotavljanja neprekinjenosti delovanja železniške kritične infrastrukture so bile zaradi specifičnosti področja izredno zanimive za člane združenja. Na tem delu je bilo izpostavljenih tudi cela vrsta vprašanj in razprave, ki je še dodatno obogatila ogled omenjenih zmogljivosti.

Zadnji del srečanja je bil namenjen razpravi in izmenjavi izkušenj o dobrih praksah iz naših organizacijskih okolij. V zaključku je dr. Denis Čaleta v zahvalo gostiteljem predal plaketo združenja. Hkrati pa je vse prisotne povabil na marčevsko srečanje in seveda na letni dogodek združenja, Dneve korporativne varnosti, ki bodo 14. in 15. marca 2018 v Kristalni palači v Ljubljani.

Fotogalerija

 

DSC_0561 DSC_0563

DSC_0565 DSC_0566

DSC_0567 DSC_0573

DSC_0571 DSC_0576

DSC_0579 DSC_0582

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V REDU
Cookies help us deliver our services. By using our services you agree to our use of cookies.
OK