Podelitev nagrad Slovenian Grand Security Award v okviru mednarodne konference Dnevi korporativne varnosti

 

Danes je potekala otvoritev odmevnega dogodka s področja korporativne varnosti, ki je združila vidne predstavnike gospodarstva, politike in seveda stroke. Dogodka se je udeležilo več kot 200 udeležencev tako iz slovenskega kot mednarodnega okolja.  »Dnevi korporativne varnosti 2019« potekajo v organizaciji Instituta za korporativne varnostne študije, ICS-Ljubljana in Slovenskega združenja korporativne varnosti. Konferenco so s svojimi svečanimi nagovori odprli dr. Denis Čaleta, predsednik organizacijskega odbora, g. Alojz Kovšca, predsednik Državnega sveta Republike Slovenije, dr. Klemen Grošelj, državni sekretar ministrstva za obrambo, ga. Tatjana Bobnar, generalna direktorica Policije in g. Aleksander Mervar, direktor ELES d.o.o. V svojih nagovorih so poudarili zahtevnost varnostnega okolja, ki nas obdaja in pred naše organizacije postavlja  kompleksne zahteve za obvladovanje tveganj, katerim smo izpostavljeni. Varnost je postala dobrina, katera je v trenutnih razmerah izredno izpostavljena. Posebej je bilo poudarjeno, da korporativna varnost postaja pomemben proces na čelu novega razvoja slovenskega gospodarstva. Omenjeni dogodek pa predstavlja odlično priložnost za izmenjavo izkušenj, dobrih praks in predvsem najnovejših spoznanj kako učinkovito obvladovati tveganja, katerim so izpostavljene naše organizacijske sredine. Institut za korporativne varnostne študije s svojim aktivnim delovanjem predstavlja tisti prostor, kjer zelo aktivno sodelujejo organizacije in podjetja gospodarskega in javnega okolja ter s tem krepijo učinkovitost svojega delovanja na področju obvladovanja tveganj.

 

V okviru otvoritvene slovesnosti je bila podeljena prestižna nagrada »Slovenian Grand Security Award«, ki so jo prejeli najbolj izpostavljeni posamezniki in organizacije v letu 2018.

  • Nagrado za »najboljšega korporativno varnostnega managerja« je letos prejel g.  Matjaž Peklaj iz podjetja Kontrola zračnega prometa Slovenije.
  • Nagrado za najbolj varno podjetje je tokrat prejelo podjetje Akrapovič d.d.
  • Nagrado za »najbolj varno mesto« je prejela Mestna občina Ljubljana, v kategoriji »najbolj varna občina« pa Občina Tržič.
  • Tokrat je nagrado za »najbolj inovativno varnostno rešitev« prejelo podjetje HSI d.o.o.
  • V kategoriji »najboljši prispevek s področja varnosti« je bila letos nagrada podeljena reviji Korporativna varnost.
  • Oddaja 24UR Večer je letos prepričala neodvisno komisijo in prejela nagrado v kategoriji »najbolj inovativna medijska podpora«.

Podrobna obrazložitev nagrad pdf-icon.

Fotogalerija

 

_MG_3486 _MG_3472

_MG_3458

_MG_3576 _MG_3592a

_MG_3584 _MG_3604

_MG_3612 _MG_3619

_MG_3628 _MG_3676

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V REDU
Cookies help us deliver our services. By using our services you agree to our use of cookies.
OK