V okviru Slovenskega združenja korporativne varnosti ustanovljen posvetovalni odbor za kitično infrastrukturo

 

V torek 8.5.2019 je bil s svojim ustanovnim srečanjem uradno ustanovljen Posvetovalni odbor za kritično infrastrukturo, ki bo deloval v okvru Slovenskega združenja korporativne varnosti. V odboru so zbrani vsi najpomembnejši upravljalci kritične infrastrukture in predstavniki najpomembnejših infrastrukturnih slovenskih podjetij, ki so člani Slovenskega združenja korporativne varnosti. Odbor sestavljajo direktorji področja korporativne varnosti v posameznih organizacijah. Prvo srečanje posvetovalnega odbora je gostilo podjetje ELES.

Posvetovalni odbor v slovensko strokovno okolje prinaša močnega partnerja, ki bo pridodal svoj del odgovornosti in strokovnih kompetenc pri vzpostavljanju celovitega sistema za učinkovito zaščito kritične infrastrukture. Posvetovalni odbor bo predstavljal učinkovito platformo za izemnjavo operativnih informacij in dobrih praks med predstavniki ključnih organizacij, ki upravljajo kritično infrastrukturo in  države ter njenimi sektorskimi koordinatorji na drugi strani. Poseben pomen bo podan tudi neposrednemu sodelovanju in izmenjavi informacij ter znanj s ključnimi državnimi institucijami, ki zagotavljajo varnost v Republiki Sloveniji.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V REDU
Cookies help us deliver our services. By using our services you agree to our use of cookies.
OK